Kuopio Ski Club ry hakee työsuhteeseen päävalmentajaa / nuorisovalmennus- päällikköä

Kuopio Ski Club ry on aktiivinen, taloudellisesti vakaa, lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoimintaan keskittyvä alppihiihdon erikoisseura Pohjois-Savossa. Talousalueella asuu lähes 250 000 asukasta ja alueen suurin kaupunki on Kuopio. Seuran toiminnassa on mukana noin 100 laskijaa eri ryhmissä. Ryhmät harjoittelevat pääsääntöisesti Kuopio-Siilinjärvi alueen rinteissä.

Teemme aktiivista yhteistyötä erityisesti Kasurilan ja Tahkon kanssa. Seurakisojen lisäksi järjestämme alueellisia, valtakunnallisia ja kansainvälisiä kisoja sekä erilaisia rinnetapahtumia.

Etsimme joukkoomme valmentajaa joka ottaisi kokonaisvastuun 12–15-vuotiaiden ryhmästä ja vastaisi lisäksi seuran valmennustoiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista. Etsimämme henkilö on innostava ja kykenee ohjaamaan nuoria terveisiin urheilullisiin elämäntapoihin mutta antamaan myös riittävät valmiudet harjoitteluun niille jotka jatkavat lajin parissa FIS tasolle.

Toivomme, että olisit valmis sitoutumaan toimintaan pitemmäksi aikaa jotta seuran toiminta, ihmiset ja toimintaympäristö ehtisivät tulla tutuiksi ja toiminta saisi jatkuvuutta. Olet myös valmis osallistumaan uusien laskijoiden rekrytointiin ja seuran varainhankintaan erilaisissa tapahtumissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa elämääsi ”oekeitten immeisten” seurassa Savon sydämessä. Jos ossoot olla tarvittaessa tiukka, mutta sopivan lupsakka ja höveli niin tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työn joka molempien osapuolten niin halutessa kestää vaikka eläkkeeseen asti. Meiltä saat työssä tarvittavat laitteet ja välineet.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja valmiutta tarvittaessa kuljettaa urheilijoita leireille ja kilpailuihin. Lisäksi edellytämme alppihiihdon ja siihen liittyvän kilpailutoiminnan hyvää tuntemusta ja aiempaa valmentajakokemusta. Positiivinen elämänasenne on perusedellytys tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Nuorisovalmennuspäällikön tehtävä on päätoiminen, mutta mikäli elämäntilanteesi ei mahdollista esimerkiksi leiritysten aiheuttamaa reissutyötä, niin olemme joustavia erilaisten ratkaisujen suhteen.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@kuopioskiclub.com.

Lisätietoja:

Ilpo Kortelainen PJ/Kuopio Ski Club ry

0503598606 /   pj@kuopioskiclub.com