Netta ja Lasse SM-mitaileille.

Tahkolla laskettiin viime viikonlopulla pujottelun ja paripujotelun 14–16-vuotiaiden SM-kisat. Perjantain SM-pujottelussa Netta Lappalainen oli hienosti pronssilla N16-sarjassa. Muiden sijoitukset olivat, N14: Ellinoora Tolvanen 19., Inga Holappa 30., Lotta Koistinen DSQ2, Emilia Kyytsönen DNF2, M14: Kasperi Hämäläinen 12., Elias Pirskanen DSQ2, N16: Essi Pöytälaakso 10., Jenna Hämäläinen 15., Roosa Tuononen 21. ja M16: Lasse Tuomela 11., Salomo Sirviö 19., Torsti Sallinen 25.

Sunnuntaina lasketusta SM-paripujottelusta tuli seuralle kaksi mitalia, N16-sarjassa Netta Lappalainen sai hopeaa ja M16-sarjassa Lasse Tuomela pronssia. Muiden sijoitukset olivat: N14 9. Saara Penttinen, 17. Inga Holappa, Lotta Koistinen ja Ellinoora Tolvanen, M14: 17. Elias Pirskanen ja Kasperi Hämäläinen. N16: 9. Jenna Hämäläinen, Roosa Tuononen ja Essi Pöytälaakso, M16: 17. Torsti Sallinen ja Salomo Sirviö.

Onnea SM-mitalisteille ja muille hyviä laskuja laskeneille!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s