Audi Alpine Ski Tour Tahkolla 5.–7.2.

AUDI ALPINE SKI TOURILLA KILPAILLAAN TULEVANA VIIKONLOPPUNA TAHKOLLA VAUHTI- JA TEKNIIKKALAJEISSA

Kauden 2015–16 kolmas Audi Alpine Ski Tour osakilpailuviikonloppu käydään 5-7.2.2016 Tahkon rinteillä, jossa kilpailuiden järjestäjänä toimii Kuopio Ski Club ry.

Tahkolla kilpaillaan syöksyssä, super-pujottelussa ja pujottelussa. Kilpailusarjat ovat N14, M14, N16 ja M16. Syöksykilpailu lasketaan Tahkon Syöksy-rinteessä, joka kulkee monimuotoisesti kumpuilevan yläosan jälkeen World Cup rinteen alaosaan ja maalialueelle. Super-pujottelu ja pujottelu kilpaillaan Special-rinteessä, joka on pyhitetty alppinistien harjoitus- ja kilpailukäyttöön.

Tahkolle on ilmoittautunut kilpailijoita yli 170, kilpailijat edustavat yli 30 seuraa. Lisäksi kilpailuun on ilmoittautunut kilpailijoita Latviasta, joten Tahkolla kilpaillaan kansainvälisissä merkeissä.

Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen tulee seuraamaan kilpailuja lauantaina ja sunnuntaina. Lauantai-iltana joukkueenjohtajien kokouksen jälkeen pidetään SSF:n seurailta, jonne kaikki seurojen edustajat ovat tervetulleita keskustelemaan Mustosen ja muun SSF:n henkilökunnan kanssa.

Audi Alpine Ski Tourilla palkitaan sarjoittain 6 parasta urheilijaa ja jaetaan Tour pisteitä 30 parhaalle kilpailijalle per kilpailu. Tahkolla on jaossa 400 pistettä per sarja, joten kilpailu tulee olemaan vauhdikasta.

Kilpailun omat www-sivut löytyvät tästä linkistä.

Tervetuloa seuraamaan kisoja!